Collateral management a jeho zachycení a podpora v informačních systémech peněžního ústavu - Dudek, Tomáš; Faina, Michal; Zetek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zachycení a podpora Collateral Managementu v prostředí peněžního ústavu. Bakalářská práce se zabývá obecným a praktickým popisem Collateral Managementu, realizací Collateral Managementu, problémy v bankovní instituci přes mateřskou instituci a návrhem aplikace pro Collateral Management. Hlavní přínosy této bakalářské práce shledávám v seznámení se s Collateral Managementem, podání informací o IT aplikacích pokrývající Collateral Management, a také připomenutí typů finančních trhů, bankovních institucí a jejich rizikách.
Vedoucí práce: Michal Faina
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses