Porovnání platforem chytrých telefonů - Šárová, Irena; Buchalcevová, Alena, 1958-; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tématem této bakalářské práce je srovnání operačních systému pro chytré telefony, Symbian OS, Android, Windows phone 7 a iOS. Cílem práce je jednak pokusit se čtenáři představit jednotlivé systémy a také je mezi sebou porovnat. Porovnání probíhá ve dvou fázích, a to z uživatelského a vývojářského hlediska, za pomoci souboru předem definovaných kritérií. Přínos této práce vidím v tom, že si čtenář bude moci udělat vlastní názor na jednotlivé platformy podle jejich hlavních charakteristik a bude schopen říci jejich klady a zápory.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses