Platforma Android v.4 - Petrovič, Marko; Buchalcevová, Alena, 1958-; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Ve své bakalářské práci se zabývám mobilním operačním systémem Android a to konkrétně jeho verzí Android 4.0, která je určená pro chytré telefony a tablety. Práce má několik částí. V té první se věnuji platformě Android jako celku, její architektuře, funkcím a předchozím verzím. V druhé části se již zabývám samotným Androidem 4.0, jeho rozdíly od předchozích verzí, novými funkcemi a sjednocením platformy Android. Třetí část obsahuje informace o dění kolem platformy Android a statistiky týkající se této platformy. Poslední praktická část obsahuje výsledky a vyhodnocení dosažené na základě dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses