Finanční analýza společnosti FIRMA XYZ, spol. s r.o. - Mareš, Radek; Polák, Martin; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce s názvem "Finanční analýza společnosti Firma XYZ, spol. s r.o." je zaměřena na zhodnocení finanční pozice společnosti v letech 2008 až 2010. Práce je rozdělena do dvou částí. První teoretická se věnuje vysvětlení role a vztahu finanční analýzy k řízení a plánování uvnitř podniku. Dále vysvětluje poměrové ukazatele, horizontální a vertikální analýzu. Druhá část je praktická a je zaměřena na zhodnocení oborových trendů a převádí prvky analýzy z první části do praxe.
Vedoucí práce: Martin Polák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses