Zhodnocení informačních a komunikačních kanálů využívaných studenty VŠE - Lacina, David; Benáčanová, Helena, 1947-; Vondra, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Práce se zabývá informačními a komunikačními kanály využívaných studenty na Vysoké škole ekonomické. Slovo kanály můžeme pro lepší představu nahradit slovem zdroje. Primárním cílem práce je identifikovat významné informační a komunikační zdroje, popsat je, zhodnotit a najít jejich nedostatky. Sekundárním cílem práce je zkoumat zdroje, které jsou určeny především pro první ročníky jako, jsou například dny otevřených dveří nebo seznamovací zájezdy. Dle těchto typů zdrojů je také práce rozdělena na dvě části. Cílem práce je najít řešení na odhalené nedostatky jednotlivých identifikovaných kanálů a uvést doporučení na opravu celkové koncepce informování prvních ročníků a na dílčí opravy kanálů, které jsou určeny všem studentům. Pro hodnocení kanálů je k práci přiložen dotazník, který byl rozeslán studentům Vysoké školy ekonomické.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses