Analýza přímého bankovnictví v ČR se zaměřením na nízkonákladové banky - Fingerhutová, Eliška; Dobrovolný, Marek; Prokop, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zaměřuje na jednotlivé druhy přímého bankovnictví v ČR. Rozboru byly podrobeny nejen jednotlivé druhy elektronického (přímého) bankovnictví, ale i dostatečnost systému jejich zabezpečení. Předmětem výkladu jsou i nízkonákladové banky a jejich komparace s klasickými bankami. Účelem analýzy bylo určit, jaké existují hlavní rozdíly ve způsobu přímého bankovnictví vybraných institucí zejména z pohledu nákladů pro klienta, uživatelova pohodlí, šíře nabídky a zabezpečení služeb. Další část práce se zabývá postavením nízkonákladových bank na českém trhu a jejich pravděpodobným vývojem do budoucnosti.
Vedoucí práce: Marek Dobrovolný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses