Etika zaměstnance účetního oddělení, loajalita vůči zaměstnavateli - Dolejší, Jakub; Polák, Martin; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zabývá morálkou a etikou účetních pracovníků, vymezuje vztah mezi morálkou a právem, rozebírá etický kodex profesních účetních a jeho jednotlivé části. Zabývá se jeho cíli, etickými principy a objasňuje význam etického kodexu. Práce vymezuje některé formy vnitřních podvodných jednání a vybrané formy demonstruje na praktických příkladech. Text se zaobírá mlčenlivostí účetních pracovníků. Vysvětluje použití konkurenčních doložek a rozebírá jejich problematické části a zabývá se morálností jejich použití.
Vedoucí práce: Martin Polák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses