Vnitřní a vnější kontrolní systémy společnosti FIRMA XYZ, spol. s r.o. - Zajícová, Markéta; Polák, Martin; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce objasňuje pojmy vnitřní a vnější kontrolní systém. Vysvětluje důvody pro jejich zavádění a požadavky na jejich fungování. V rámci vnitřního kontrolního systému se zabývá účetním systémem, operativní evidencí a manažerským účetnictvím. Vnější kontrolní systém rozděluje na státní a nestátní část. Praktická část zkoumá vnitřní a vnější kontrolní systémy na společnosti FIRMA XYZ, spol. s r. o. Představuje subjektivní nastavení kontrolních systémů této společnosti.
Vedoucí práce: Martin Polák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses