Fundamentální analýza akcií Komerční banky - Strnad, Jakub (2012)
Bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akcií Komerční banky, a. s. Pomocí jednotlivých částí fundamentální analýzy - globální, odvětvová a firemní, provedu podrobnou analýzu tohoto akciového titulu a vztahů působících na pohyb jeho kurzu, poté stanovým vnitřní hodnoty akcie. Každá z částí obsahuje jak teoretický základ, který čtenáři nastíní řešenou oblast, tak praktická aplikace těchto metod na akciový titul. Výstupem této bakalářské práce bude investiční doporučení, zda akcie koupit, držet či prodat, které bude zahrnuto v závěru práce.