Finanční analýza podniku OLMA, a.s. - Kotková, Jana; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci v podniku Olma, a.s. v období 2006 -- 2010. Práce je členěna na teoretickou a praktickou část, v teoretické části jsou specifikovány použité metody a důležité pojmy, v praktické části je podnik analyzován pomocí horizontální a vertikální analýzy výkazů, poměrových výkazů, analýzy čistého pracovního kapitálu a bonitních a bankrotních modelů. Nakonec je podnik srovnán se třemi konkurenty. V závěru jsou shrnuty nejvýznamnější výsledky a doporučení pro podnik.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses