Centrální systém účetních informací státu - Kortanová, Nikola; Svoboda, Michal, 1983-; Bauer, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zabývá Centrálním systémem účetních informací státu, jeho funkcemi a účelem. První část popisuje účetnictví státu v České republice. Další část je věnována prováděcím vyhláškám, které novelizují zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví. Poslední praktická část se zaměřuje na dopady Centrálního systému účetních informací státu na běžný provoz účetních jednotek. Cílem práce je zhodnotit přínosy a dopady vzniku účetnictví státu.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses