Přeshraniční fúze společností v právu EU - Horáková, Lucie; Moravec, Tomáš, 1983-; Kopecký, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Zadáním mé práce bylo představit celý proces přeshraničních fúzí v právu Evropské unie. Snahou práce bylo podat ucelený přehled o tom, jak přeshraniční fúze probíhá a případnému čtenáři přiblížit problematiku přeshraničních fúzí dle evropské legislativy. Práce je především věnována analýze směrnice Rady a Evropského parlamentu č. 2005/56/ES, která tvoří jeden ze základních pilířů pro tuto problematiku.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses