Analýza trhu ERP systémů vhodných pro výrobní podnik - Bláha, Jan; Fortinová, Jana; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cílem této práce je stanovení kritérií pro výběr ERP systému a srovnání několika vybraných produktů v oblasti ERP systémů na základě předem stanovených kritérií a to konkrétně pro výrobní podniky se zaměřením na Českou Republiku. Obsah práce je rozdělen do několika částí. V první části přiblížím nejdůležitější pojmy jako informační systém, ERP atd. Následně se budu zabývat přímo českým trhem a to současným stavem a pokusím se udělat přibližnou předpověď vývoje trhu do budoucna. Pak již přistoupím k určení přínosů informačních systémů pro výrobní podniky a stanovení základních kritérií výběru. Vyberu několik produktů, které se pokusím na základě stanovených kritérií srovnat a v závěru shrnu, jak se povedlo naplnit stanovené cíle. Nicméně produktem by neměl být jednoznačný vítěz z nabídky trhu, ale spíše stanovení kritérií pro výběr a alespoň částečné přiblížení několika produktů.
Vedoucí práce: Jana Fortinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses