Účetní závěrka dle českých účetních předpisů v komparaci s IFRS - Benešová, Eva; Jirásková, Simona; Pelák, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Práce je zaměřena na získání teoretických i praktických poznatků z oblasti účetní závěrky podle českých účetních předpisů a Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Myšlenkou je poukázat na rozdíly mezi těmito účetními předpisy na příkladu konkrétní účetní závěrky v podmínkách české společnosti. V teoretické části jsou shrnuty náležitosti účetní závěrky kladené ze strany českých předpisů a ze strany IFRS. Praktická část se opírá o poznatky obsažené v části teoretické a využívá těchto znalostí pro provedení analýzy účetní závěrky konkrétní společnosti se zdůrazněním rozdílů mezi jednotlivými předpisy a jejich dopady do účetní závěrky.
Vedoucí práce: Simona Jirásková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses