A/B testování a jeho využití v e-obchodech - Pilík, Tomáš; Jandoš, Jaroslav; Šebesta, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato bakalářská práce se metodami testování použitelnosti webových aplikací s akcentem na metodu A/B testování v kontextu s e-obchody v České republice. Úvodní část shrnuje přehled nejpoužívanějších testovacích metod. Koncentruje se na jejich základní charakteristiky a způsob jejich provedení. Po uvedení podrobných údajů o metodě A/B testování je pozornost věnována jejímu použití. Hlavní část práce se zaměřuje na jednotlivé aspekty metody A/B testování a popisuje metodu podporující rozhodování o investici do této testovací metody. V neposlední řadě je zde příto-men i obecný stručný manuál umožňující laikovi provést A/B testování svého projektu. Tato část je využitelná především pro provozovatele e-obchodů. Akcentování důležitosti testování projektů a podrobný popis jedné z vhodných metod včetně poskytnutí návodu na její praktic-ké použití je hlavním přínosem této práce.
Vedoucí práce: Jaroslav Jandoš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses