Odložená daň dle české účetní legislativy - Ambrozová, Michaela (2012)
Bakalářská práce vysvětluje termín odložené daně z příjmů, její výpočet a zaúčtování a především tituly vedoucí k výpočtu odložené daně. Práce se také zabývá vlivem odložené daně na disponibilní výsledek hospodaření a splatnou daň z příjmů. Pro názornost práce obsahuje příklady s výpočtem a zaúčtováním odložené daně a výpočtem disponibilního zisku a splatné daně. Součástí práce je i analýza odložené daně za 6 let společnosti P-D Refractories CZ a.s.