Odložená daň dle české účetní legislativy - Ambrozová, Michaela; Jirásková, Simona; Pelák, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce vysvětluje termín odložené daně z příjmů, její výpočet a zaúčtování a především tituly vedoucí k výpočtu odložené daně. Práce se také zabývá vlivem odložené daně na disponibilní výsledek hospodaření a splatnou daň z příjmů. Pro názornost práce obsahuje příklady s výpočtem a zaúčtováním odložené daně a výpočtem disponibilního zisku a splatné daně. Součástí práce je i analýza odložené daně za 6 let společnosti P-D Refractories CZ a.s.
Vedoucí práce: Simona Jirásková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses