Likvidace podniku - Procházka, Michal; Jirásková, Simona; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato práce se zabývá problematikou likvidace podniku, se zaměřením na obchodní společnosti. Popisuje celý proces likvidace od samotného rozhodnutí o likvidaci, až do výmazu společnosti z obchodního rejstříku, a také se zaměřuje na právní, účetní a daňovou stránku likvidace. Účetní postupy v průběhu likvidace jsou znázorněny na příkladu fiktivní společnosti.
Vedoucí práce: Simona Jirásková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses