Poptávka po internetu - Fedotovskaya, Ekaterina (2012)
Hlavním cílem bakalářské práce bude zjistit, co lidé poptávají na Internetu, tedy jaké jsou jejich nejpoužívanější a nejoblíbenější možnosti jeho využití, včetně jejich ochoty za ně zaplatit. Dále považuji za důležitý cíl práce poznání množství stráveného času na Internetu. Část práce bude věnovaná vlastnímu pojetí poptávky, Internetu a jeho historii, také budu uvažovat bezpečnost (fyzické, etické) jeho využiti.