Poptávka po internetu - Fedotovskaya, Ekaterina; Macáková, Libuše, 1955-; Čadík, Jindřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Hlavním cílem bakalářské práce bude zjistit, co lidé poptávají na Internetu, tedy jaké jsou jejich nejpoužívanější a nejoblíbenější možnosti jeho využití, včetně jejich ochoty za ně zaplatit. Dále považuji za důležitý cíl práce poznání množství stráveného času na Internetu. Část práce bude věnovaná vlastnímu pojetí poptávky, Internetu a jeho historii, také budu uvažovat bezpečnost (fyzické, etické) jeho využiti.
Vedoucí práce: Libuše Macáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses