Odložená daň podle českých účetních předpisů a IFRS - Kašpar, Martin; Ďurianová, Gabriela; Pelák, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce pojednává o odložené dani. Vysvětluje teoretická východiska jejího vzniku, různé metody a způsoby výpočtu, účtování, inventarizaci, vykazování a zveřejnění v účetní závěrce. Detailně analyzuje vybrané tituly vedoucí k odložené dani, a zabývá se také historickým vývojem odložené daně u nás. Práce také obsahuje značné množství příkladů pro lepší pochopení dané problematiky. Cílem bakalářské práce je analyzovat odloženou daň podle českých účetních předpisů a mezinárodních účetních standardů tak, aby čtenáři získali jasnou představu o tom, co odložená daň je, proč se používá, jak se vypočítá a následně v účetnictví vykáže.
Vedoucí práce: Gabriela Ďurianová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses