Zahraničné vzťahy Argentíny s EÚ a USA - Baloghová, Andrea; Kochan, Jan, 1977-; Jurásek, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cieľom tejto práce je zistiť, ktoré sú prioritné oblasti spolupráce medzi Argentínou a USA a Argentínou a EÚ a následne ich porovnať. Kritériami tohto porovnávania je identickosť alebo neidentickosť v prípade vzťahov medzi USA a EÚ, dôležitosť jednotlivých vzťahov pre Argentínu (objavovanie sa v jej princípoch zahraničnej politiky) a príčiny tohto významu a napokon predpokladané trendy do budúcnosti. Je poskytnutý stručný prehľad vzťahov Argentíny s oboma celkami a stručná charakteristika hlavných oblastí vzťahov, vrátane ich hlavných programových dokumentov a zmlúv.
Vedoucí práce: Jan Kochan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses