Podnikatelský plán na založení fitness centra - Dudnik, Denis; Kotáb, Jiří; Šlégr, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Předmětem této bakalářské práce je vypracování plánu na založení fitness centru. Teoretická část podnikatelského plánu se věnuje charakteristice podnikatelského plánu. Praktická část aplikuje na konkrétní podnikatelský záměr - založení fitness centra. Cílem vypracování podnikatelského plánu je zjistit, zda tento plán je realizovatelný a rentabilní pro své vlastníky.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses