Analýza poptávky po dětském životním pojištění - Valentová, Kateřina (2012)
Tato bakalářská práce pojednává o dětském životním pojištění. Cílem práce je zjistit, zda tuzemské pojišťovny disponují dostatečnou nabídkou produktů dětského životního pojištění a jaká je po těchto produktech poptávka.