Analýza poptávky po dětském životním pojištění - Valentová, Kateřina; Gruber, Petr, 1948-; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato bakalářská práce pojednává o dětském životním pojištění. Cílem práce je zjistit, zda tuzemské pojišťovny disponují dostatečnou nabídkou produktů dětského životního pojištění a jaká je po těchto produktech poptávka.
Vedoucí práce: Petr Gruber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses