Kurátor - Chovanová, Katarína; Tyslová, Irena; Janištinová, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
V tejto bakalárskej práci sa budem zaoberať činnosťou kurátora v kultúre a výzvami aké táto profesia prináša v modernej dobe, najmä v Českej republike, ale aj v iných krajinách. Práca bude pojednávať o histórií a vývoji kurátorstva, o jeho dnešnom chápaní a trendoch v zmysle ekonomickom, kultúrnom i spoločenskom so snahou o všeobecnejšiu charakteristiku stavu a potrieb v tejto oblasti pre možnosť budúceho praktického využitia.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses