Aktivní pro-imigrační politika ČR po vstupu do EU - Hýža, Petr; Macáková, Libuše, 1955-; Nečadová, Marta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce s názvem "Aktivní pro-imigrační politika ČR po vstupu do EU" pojednává o politice na podporu imigrace zahraničních pracovníků praktikované Českou republikou. Hlavním cílem práce bylo analyzovat tři projekty imigrační politiky České republiky - Výběr kvalifikovaných zahraničních pracovníků, projekt Zelené karty a Modré karty. Analýza byla zaměřena na identifikaci silných a slabých stránek a vyhodnocení úspěšnosti projektů. V poslední části práce je uveden dotazníkový průzkum. Cílem dotazníkového šetření bylo zjistit: informovanost cizinců o projektech imigrační politiky České republiky, motivy a účel migrace cizinců.
Vedoucí práce: Libuše Macáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses