Finanční plán jako součást podnikatelského plánu při založení společnosti. - Vlasenco, Serghei (2012)
Bakalářská práce se věnuje problematice finančního plánu, zejména však problematice podnikatelského plánu právnické osoby. Velký důraz je kladen na základní metodiku a následně na praktické postupy, které vedou k lepšímu poznání vnitřního potenciálu společnosti a vnějšímu potenciálu skutečného praţského prostředí.