Finanční plán jako součást podnikatelského plánu při založení společnosti. - Vlasenco, Serghei; Škerlíková, Tatiana; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se věnuje problematice finančního plánu, zejména však problematice podnikatelského plánu právnické osoby. Velký důraz je kladen na základní metodiku a následně na praktické postupy, které vedou k lepšímu poznání vnitřního potenciálu společnosti a vnějšímu potenciálu skutečného praţského prostředí.
Vedoucí práce: Tatiana Škerlíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses