Testování bezpečnosti webových aplikací - Bukovský, Ondřej; Pavlíček, Luboš; Mészáros, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato práce si klade za cíl zdokumentovat nasazení nástrojů pro testování bezpečnosti we-bových aplikací. Součástí práce je vymezení nejčastějších zranitelností, otestování nástrojů pro detekci těchto zranitelností a výběr nástroje, případně kombinace nástrojů, vhodných pro realizaci opakovaného automatického bezpečnostního testování. Dalším cílem práce je začlenění bezpečnostního testování do životního cyklu vývoje webové aplikace. Přínosem by pak mělo být usnadnění práce s testováním bezpečnosti webových aplikací jednotliv-cům, nebo malým týmům.
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses