Analýza trhu přípravných kurzů na VŠ z pohledu internetového marketingu - Prágr, Aleš; Měsíček, Libor; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato práce se zabývá vysvětlením pojmů souvisejících s internetovým marketingem. Cílem je popsat možnosti internetového marketingu, realizovat průzkum při výběru přípravného kurzu, popsat metody SEO užívané organizacemi, které přípravné kurzy nabízejí. A sepsat doporučení pro propagaci přípravných kurzů VŠE. Druhá kapitola se zabývá popsání předpokladů pro vznik internetového marketingu. Třetí kapitola se věnuje úvodu do internetového marketingu a marketingu ve vyhledávačích. Čtvrtá kapitola obsahuje úvod o optimalizaci pro vyhledávače. Pátá kapitola přibližuje další možnosti a metody internetového marketingu a popisuje jejich možné využití. Šestá kapitola popisuje realizaci dotazníkového průzkumu a zároveň interpretuje výsledky tohoto průzkumu. Sedmá kapitola je věnována analýze webových stránek organizací, které nabízejí přípravné kurzy. V osmé kapitole je zhodnocení stavu webových stránek a návrhy na zlepšení propagace přípravných kurzů VŠE. V deváté kapitole je shrnutí výsledků a přínos práce a zhodnocení využitelnosti těchto výsledků.
Vedoucí práce: Libor Měsíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses