Finanční analýza - porovnání zemědělských společností - Zápotočná, Martina; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá analýzou dvou společností, kterými jsou Zemědělská společnost Šmolovy a.s. a Zemědělská akciová společnost Lípa. Práce se dělí na dvě hlavní části. V první části, metodické, jsou popsány a vysvětleny jednotlivé ukazatele finanční analýzy. Ve druhé části, praktické, jsou ukazatele použity na konkrétní data společností a zjištěné výsledky jsou následně interpretovány. Tato část dále obsahuje stručné popisy společností a porovnání zjištěných hodnot finanční analýzy mezi společnostmi.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses