Zdanění příjmů individuálních podnikatelů v podmínkách ČR - Málková, Kristýna; Nováková, Lenka; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem bakalářské práce je popsat a objasnit proces zdanění příjmů individuálního podnikatele. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část se zaměřuje na možnosti vedení evidencí individuálního podnikatele, na úpravu výsledku hospodaření na daňový základ a na samotnou konstrukci daňové povinnosti. V praktické části je pak aplikována teorie na souvislém příkladě, který je vyřešen v účetnictví, daňové evidenci a v rámci uplatňování výdajů procentem z příjmů. Závěrečná anketa popisuje postoj studentů vysokých škol k podnikání ve formě fyzické osoby a zaměstnání.
Vedoucí práce: Lenka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses