Přehled a porovnání cloudových řešení pro vývoj aplikací - Filimonov, Sergey; Buchalcevová, Alena, 1958-; Mészáros, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
V této bakalářské práci se čtenář seznámí s definici cloudu a nahlédne do jeho historie. Také v práci věnuji pozornost hlavním hráčům na trhu cloudových řešení a obecným výhodám a nevýhodám podobných řešení. V praktické části práce je uveden přehled a porovnání některých platforem podle základních vybraných autorem parametrů. Pro praktickou část této práce, porovnaní a popsaní cloudových řešení, jsou vybrané jiné cloudy než obecně uznávané, jsou to málo známé drobné cloudové platformy, které jsou poskytovány zdarma. Hlavní cíl práce -- prozkoumat téma cloudových řešení pro vývoj aplikací.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses