Souběh funkce - historie, vývoj a problematika dřívější a aktuální právní úpravy - Bařinová, Petra; Kříž, Radim, 1965-; Hásová, Jiřina, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Souběh funkce (člena) statutárního orgánu a pracovněprávního poměru je téma, které je diskutováno v české společnosti již od 90. let minulého století, avšak stále se objevují nové podněty, kvůli kterým se problematika spojená se souběhem funkce stává znovu aktuální. Z hlediska teorie je nejnovějším podnětem novela Obchodního zákoníku, účinná od 1. 1. 2012, která poprvé souběh funkce právně upravuje a přináší tak významnou změnu do českého obchodního prostředí, ve kterém je souběh funkce běžnou praxí.
Vedoucí práce: Radim Kříž
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses