Finanční analýza společnosti MOCCA, s.r.o. - Dvořáková, Iva; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti MOCCA, spol. s.r.o. v letech 2006 -- 2010. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. Metodická část obsahuje popis a vysvětlení metod finanční analýzy použitých v praktické části. Praktická část nejprve seznamuje čtenáře se společností, poté je aplikována horizontální a vertikální analýza účetních výkazů spolu s poměrovými ukazateli, českým bankrotním a rakouským bonitním modelem, vše ve srovnání s potravinářským průmyslem. Závěr práce obsahuje shrnutí výsledků jednotlivých částí finanční analýzy a komplexní pohled na finanční zdraví firmy.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses