Specifika informačních systémů v organizacích městské hromadné dopravy - Vodňanský, Daniel (2012)
Práce se zabývá problematikou specifik informačních systémů, využívaných v organizacích zajišťujících provoz městské hromadné dopravy. Klade si za cíl zmapovat jejich složení a s tím spojená specifika, jimiž se mohou lišit od informačních systémů běžných podniků, zmapovat obecnou problematiku a její zařazení do kontextu rešeršních prací, zjistit, proč a jakým způsobem jsou dílčí části informačního systému organizací získány (zejména míru využití typových a individuálních řešení), jaké jsou problémy a slabiny těchto řešení a jejich celkové koncepce a jaký v oblasti existuje výhled do budoucna.