Specifika informačních systémů v organizacích městské hromadné dopravy - Vodňanský, Daniel; Šebesta, Michal; Jandoš, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Práce se zabývá problematikou specifik informačních systémů, využívaných v organizacích zajišťujících provoz městské hromadné dopravy. Klade si za cíl zmapovat jejich složení a s tím spojená specifika, jimiž se mohou lišit od informačních systémů běžných podniků, zmapovat obecnou problematiku a její zařazení do kontextu rešeršních prací, zjistit, proč a jakým způsobem jsou dílčí části informačního systému organizací získány (zejména míru využití typových a individuálních řešení), jaké jsou problémy a slabiny těchto řešení a jejich celkové koncepce a jaký v oblasti existuje výhled do budoucna.
Vedoucí práce: Michal Šebesta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses