Porovnávače cien na českom Internete - Šoltýs, Matej (2012)
Bakalárska práca je zameraná na oblasť porovnávačov cien. Postupne sa venuje zaradeniu porovnávačov v oblasti e-obchodovania, ich charakteristike a spôsobe fungovania. Popisuje aktuálnu situáciu na českom internetovom trhu v tejto oblasti. Súčasťou je aj dotazník zameraný na spôsoby využívania porovnávačov cien spotrebiteľmi. Praktická časť sa venuje zaradeniu e-shopu na porovnávač Heureka.cz a prezentuje výsledky ako počet klikov, návštevnosť a konverzný pomer z Heureka.cz po niečo viac ako mesiaci od zaradenia.