Porovnávače cien na českom Internete - Šoltýs, Matej; Jandoš, Jaroslav; Šebesta, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Bakalárska práca je zameraná na oblasť porovnávačov cien. Postupne sa venuje zaradeniu porovnávačov v oblasti e-obchodovania, ich charakteristike a spôsobe fungovania. Popisuje aktuálnu situáciu na českom internetovom trhu v tejto oblasti. Súčasťou je aj dotazník zameraný na spôsoby využívania porovnávačov cien spotrebiteľmi. Praktická časť sa venuje zaradeniu e-shopu na porovnávač Heureka.cz a prezentuje výsledky ako počet klikov, návštevnosť a konverzný pomer z Heureka.cz po niečo viac ako mesiaci od zaradenia.
Vedoucí práce: Jaroslav Jandoš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses