Rezervy - komparace účetních pravidel IFRS pro SME a českých účetních předpisů - Kubíková, Martina; Ďurianová, Gabriela; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zabývá účetní oblastí rezervy z pohledu českých účetních předpisů a Mezinárodního standardu účetního výkaznictví pro střední a malé podniky. Hlavním cílem práce je vymezit základní rozdíly mezi srovnávanými účetními systémy v evidenci rezerv. Dále práce stručně popisuje IFRS pro SME a problematiku malých a středních podniků v ČR. Na základě komparace teoretické i praktické vymezuje hlavní rozdíly mezi jednotlivými účetními systémy, a to jak v evidenci rezerv, tak i v obecné rovině.
Vedoucí práce: Gabriela Ďurianová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses