Analýza produktov určených k zhodnoteniu voľných finančných prostriedkov fyzických osôb v retailovom bankovníctve - Sýkorová, Martina (2012)
Analýza bankových produktov určených k zhodnoteniu voľných finančných prostriedkov fyzických osôb vedúca ku návrhu konkrétnehych riešení daného problému pre retailového klienta.