Analýza produktov určených k zhodnoteniu voľných finančných prostriedkov fyzických osôb v retailovom bankovníctve - Sýkorová, Martina; Burešová, Jana; Zetek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Analýza bankových produktov určených k zhodnoteniu voľných finančných prostriedkov fyzických osôb vedúca ku návrhu konkrétnehych riešení daného problému pre retailového klienta.
Vedoucí práce: Jana Burešová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses