Zakladateľský plán japonskej reštaurácie - Koža, Michal; Vávrová, Hana, 1970-; Nowak, Ondřej, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cieľom tejto práce je vytvoriť podnikateľský plán na založenie japonskej reštaurácie v centre Prahy. Teoretická časť sa zaoberá popisom podnikateľskej aktivity ako takej a približuje štruktúru podnikateľského plánu. Praktická časť, ktorá po nej nasleduje, je zameraná na analýzu makro a mikrookolia podniku, konkurencie, marketingovej stratégie a popis podniku. Značná časť práce je taktiež venovaná mapovaniu trendov v spoločnosti týkajúcich sa gastronómie. Záverečná časť popisuje finančnú analýzu podniku na prvé tri roky od jeho založenia a analyzuje účtovné výkazy.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses