Audit účetní závěrky ve výrobním podniku STROJMETAL KAMENICE s.r.o. - Vorlová, Šárka (2012)
Bakalářská práce se zabývá auditem účetní závěrky ve výrobním podniku. Práce je rozdělena na část teoretickou a na část praktickou. Předmětem teoretické části je základní charakteristika auditu, auditora a právní úpravy účetní závěrky. Dále se zaměřuje na jednotlivé fáze auditu účetní závěrky. V praktické části je představena konkrétní výrobní společnost, její účetní přístupy a metody. V poslední části jsou aplikovány poznatky z teoretické části na tuto společnost, se zaměřením na audit dlouhodobého majetku a poté následuje zhodnocení průběhu auditu.