Audit účetní závěrky ve výrobním podniku STROJMETAL KAMENICE s.r.o. - Vorlová, Šárka; Nováková, Lenka; Zelenka, Vladimír, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se zabývá auditem účetní závěrky ve výrobním podniku. Práce je rozdělena na část teoretickou a na část praktickou. Předmětem teoretické části je základní charakteristika auditu, auditora a právní úpravy účetní závěrky. Dále se zaměřuje na jednotlivé fáze auditu účetní závěrky. V praktické části je představena konkrétní výrobní společnost, její účetní přístupy a metody. V poslední části jsou aplikovány poznatky z teoretické části na tuto společnost, se zaměřením na audit dlouhodobého majetku a poté následuje zhodnocení průběhu auditu.
Vedoucí práce: Lenka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses