Návrh bezdrátové sítě v prostorách firmy včetně rádiového průzkumu - Kopecký, Matěj; Pavlíček, Luboš; Šolc, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Má bakalářská práce se zaměřuje na analýzu podnikového prostředí, resp. jeho počí-tačové vybavenosti, následuje návrh technologického řešení (rozmístění vysílačů, napojení do stávající infrastruktury, rozpočet), který bude doplněn o nasazení typologicky podobného či stejného řešení, a to včetně rádiových průzkumů před a po nasazení technologie. Práce je hierarchicky členěna do několika částí. Úvodní kapitoly se věnují teoretickým pojmům, definicím a standardům, které jsou důležité pro seznámení s danou problematikou. Po teoretické části bude následovat samotná praktická část obsahující detailní informace o výše zmíněných částech. Cílem mé práce je zhotovit co nejefektivnější návrh řešení pro konkrétní organizaci. V této práci se budu snažit vyvarovat a předejít všem známým problémům a obvyklým chybám. Toho bych chtěl dosáhnout i díky svým dlouholetým zkušenostem v oblasti wi-fi, protože již několik let řídím chod bezdrátové sítě čítající přes 600 uživatelů.
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses