Analýza způsobů zabezpečení osob ve stáří - Kesely, Ladislav; Gruber, Petr, 1948-; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Práce se zaměřuje na český důchodový systém, jeho problémy a budoucí vývoj. Jednotlivé produkty důchodového systému, stejně jako i ostatní produkty, které lze využít k zabezpečení osob na stáří, analyzuje z pohledu klasického investora, zajímajícího se především o výnosnost, riziko a likviditu produktů a všech aspektů s tím souvisejících, především pak právního rámce a podmínek, za jakých lze dané produkty sjednat v současné době na českém trhu, v porovnání nabídek různých finančních institucí. Závěr práce pak obsahuje jednoduché doporučení, které produkty jsou vhodné pro kterého investora v jaké situaci a je tak vhodné je využít v reálném rozhodování, jak se zabezpečit na stáří.
Vedoucí práce: Petr Gruber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses