Outsourcing účetnictví - Linhartová, Lucie (2012)
Bakalářská práce podává komplexní obraz o problematice outsourcingu se zaměřením na oblast zpracování účetnictví. Přibližuje proces outsourcingu v tomto oboru od jeho počátku přes vzájemnou spolupráci smluvních stran až po případné ukončení outsourcingového vztahu. Vymezuje pojem outsourcing a související pojmy, shrnuje výhody a nevýhody účetního outsourcingu a seznamuje s outsourcingovou smlouvou. Na praktickém příkladu porovnává výhodnost outsourcingu vedení účetnictví z pohledu odběratele.