Outsourcing účetnictví - Linhartová, Lucie; Ďurianová, Gabriela; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce podává komplexní obraz o problematice outsourcingu se zaměřením na oblast zpracování účetnictví. Přibližuje proces outsourcingu v tomto oboru od jeho počátku přes vzájemnou spolupráci smluvních stran až po případné ukončení outsourcingového vztahu. Vymezuje pojem outsourcing a související pojmy, shrnuje výhody a nevýhody účetního outsourcingu a seznamuje s outsourcingovou smlouvou. Na praktickém příkladu porovnává výhodnost outsourcingu vedení účetnictví z pohledu odběratele.
Vedoucí práce: Gabriela Ďurianová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses